Oldal kiválasztása

Szexpózok, amiket a nők szeretnek – Ezek lettek a kedvencek!

Tudni szeretnéd, mire is vágyik partnered valójában? Érdekel, hogy általánosságban melyik szexpózokat kedvelik leginkább a nők? Akkor a legjobb helyen jársz. Máris bemutatjuk a nemzetközi felmérések különleges eredményeit. Próbáld tökéletesre csiszolni a most következő testhelyzeteket, és párod egy percig sem panaszkodhat majd szexuális életére. Ezek azok a szex pózok, melyeket a nők igazán akarnak A […]

by admin

szept 6, 2021

Tudni szeretnéd, mire is vágyik partnered valójában? Érdekel, hogy általánosságban melyik szexpózokat kedvelik leginkább a nők?

Akkor a legjobb helyen jársz. Máris bemutatjuk a nemzetközi felmérések különleges eredményeit. Próbáld tökéletesre csiszolni a most következő testhelyzeteket, és párod egy percig sem panaszkodhat majd szexuális életére.

Ezek azok a szex pózok, melyeket a nők igazán akarnak

A nők által kedvelt pozitúrák

A férfiakkal ellentétben, a nők sokkal kevesebb szexuális pozíciót kedvelnek, főként azok korlátozottságai, vagy kényelmetlenségei miatt. Számukra rendszerint fontosabbak az egyszerű, de mély érzelmek kiváltása, mint sem az ego és büszkeség érzet növelése, mely egy komplikált, macerás póz tökéletes kivitelezését kísérné.

Számukra a kényelem elengedhetetlen szex során!

Ezért, a hölgyek kedvencei a szoros, letisztult, komfortos pozitúrák, melyek segítségével a lehető legegyszerűbben érhető el az orgazmus.

A misszionárius

A nő hátán fekszik, a férfi pedig annak combjai között helyezkedik el. A nő mindkét keze szabad, melyekkel rendszerint a hát alsó részét, vagy a feneket izgathatja. Mindeközben a férfi, testével enyhén dörzsöli a csiklót.

Ez az egyik legegyszerűbb póz ahhoz, hogy párodat a csúcsra juttasd. Könnyedén stimulálhatsz több, fontos erogén zónát is. Ezért célszerű finoman, de szenvedélyesen csókolni a nyakat, vagy a melleket szex közben.

További előnyei közé tartozik, hogy nagyon könnyen csavarhatsz rajta egyet. Gond nélkül variálható, például a lábak átpozícionálásával.

Ilyenkor: a nő maradjon háton fekve. Érdemes egy párnát a feneke alá helyezni – megemelve a csípőt. A férfi is emelkedjen meg egy picit, majd térdein és kezein támaszkodva kezdje el partnere lábait – közben a vállához simítva őket – felemelni, mintha félbe akarná hajtani Őt.

Mik az előnyei?
Ez a testtartás, egy sokkal mélyebb behatolást teszt lehetővé, ráadásul intenzívebb tolóerő fejthető ki segítségével.

Immár, talán nem lesz meglepő az a statisztika, miszerint a nők a misszionárius pozíció során színlelnek orgazmust a legkevesebbszer.

misszionárius póz előtt

 

Gyertya

Az egyik legjobb szexpóz, ha éppen a zuhany alatt vagytok. Kivitelezése pedig zseniálisan egyszerű. A férfi, csupán párja mögé áll szorosan, aki fejét a vállára dönti.

A nő, enyhén lábujjhegyre állva segítheti elő az mélyebb behatolást.

És mi lehet a hab a tortán?

Miközben a férfi mindkét kezével a melleket izgatja, és csókolja a nyakat, partnere a zuhanyfej segítségével stimulálhatja a csiklóját.

Tehát, garantált az átütő, szédületes orgazmus.

gyertya szexpóz

A lovagló

A férfi kényelmesen hátára fekszik, a nő pedig ráül, térdeire támaszkodva. Lehetővé teszi az aktív szemkontaktust, a mellek és a fenék érintését, a behatolás mélységének teljes körű szabályozását, valamint a csikló kézzel történő izgatását.

A klasszikus lovagló testtartást pedig, a hercegnő névre hallgató pozitúrával érdemes feldobni. Ilyenkor a férfi teljesen átadja kezéből a gyeplőt, és partnere veszi át az irányítást, aki guggoló pozícióban folytatja a szexet, miközben partnere mellkasára támaszkodik.

lovagló szex

Befejezésül, ami viszont a legfontosabb: hogy próbáljatok kommunikálni a szexről. Hiszen ahány ember, annyi szokás. Partnered legkedvesebb testhelyzetét, kizárólag csak Tőle tudhatod meg.

A nők imádják a meglepetéseket, ezért ne félj segítséget hívni a pozitúrák kiszínezéséhez

Mélységesen veszélyes hiedelem, hogy a különböző szex játékok bevetése eseménytelenné, vagy kevésbé kielégítővé tenné a szerelmeskedést. Pont ellenkezőleg!
Ezek a tárgyak megakadályozzák, hogy a szex egy rutinszerű, egysíkú időtöltéssé váljon. Például, egy nagyon különleges eszköz, egy szexhinta abszolút megfelel, ha egy kis színt szeretnétek vinni az szexuális életetekbe. 

Azonban, ameddig nem próbálod ki, természetesen nem tudhatod meg, hogy mi is az igazság.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás