Oldal kiválasztása

Tartozék, töltő és elem az eszközökhöz

Nem hagyjuk, hogy bármi is az útjába álljon a felhőtlen, forró hangvételű, erotikus mindennapoknak. Ezért megnyitjuk előtted a tartozékok és pótelemek kincses ládáját.

Hamarosan ismét minden érintés tele lesz örömmel.

A használati utasításnak megfelelő alkalmazás, valamint a megfelelő karbantartás mellett az erotikus kiegészítők elképesztően hosszú élettartalmúak lehetnek. Előbbi kizárólag csak a felhasználó hozzáállásán múlik, az utóbbiban viszont már készséggel tudunk segíteni!

Többé nem kell aggódnod, és gazdaságtalan módon egyszerre több webáruházból, üzletből is vásárlást indítanod. Ebben a kategóriában bármit megtalálhatsz, amire a szex játékok, készülékek fenntartásához szükséged lehet.

Miket találhatsz itt pontosan?

Legyen szó ceruza és gombelemekről, kopó alkatrészekről vagy egyéb, elhasználódott dolgok cseréjéről, mi mindent elérhetővé teszünk számodra – ráadásul egy helyen. 

Gondoskodunk a töltőkábelek, távirányítók és a vibrációs termékeinkhez tartozó feltétek, valamint a pumpákhoz való pótmandzsetták azonnali pótlásáról is. 

Extra kényelmi megoldások után kutatsz? Nem csak pótalkatrészekre lelhetsz nálunk

Számos termékünkhöz forgalmazunk kompatibilis, extra kényelmet nyújtó, kiváló minőségű kiegészítőket. Mint amilyen például a fleshlight maszturbátor termékekhez tartozó Launchpad, vagy a Pornstar műpunci játékokkal kompatibilis tapadókorong – Hogy akár még a fürdőszobában, zuhanyzás közben is hódolhass szenvedélyednek. 

Netán épp a holmik tároláson gondolkodsz?

Szintén jó helyen jársz. Tágas és egyben igényes tároló táskáink tökéletes megoldást nyújtanak az erotikus kiegészítőid diszkrét elhelyezésére.

Fűszerezd hát meg izgalmas extrákkal a már jól bevált erotikus eszközeidet, vagy keltsd újból életre őket pár elengedhetetlen tartozék pótlásának segítségével. Válaszd a szuper minőséget, a hosszú élettartamot és a gyors szállítást az ország egész területére!