Oldal kiválasztása

Tenga maszturbátorok

Szívesen megtapasztalnál egy olyan hihetetlen, pulzáló orgazmust, amilyet még soha nem éreztél? Ahhoz hasonló élményt keresel, mint amikor egy valódi hüvelybe hatolsz be?

Akkor ismerkedj meg a méltán népszerű, japán eredetű Tenga maszturbátorokkal, melyek az erotikus eszközök piacának egyik legmodernebb örömforrásai.

A Tenga a férfi maszturbátorok egyik legmagasabb szintjét képviseli

Ezek a módfelett higiénikus, egyedi szexuális játékok rendkívül bonyolult, izgalmas belső alagúttal rendelkeznek, mely a test hőjétől hamar és erőteljesen felmelegszik. Így téve igazán szenvedélyessé az együtt töltött időt.

Puha, bársonyos, szuper elasztikus belsejét az extra szívó hatás teszi még kellemesebbé és lehengerlővé. Ugyanis a használat során kialakuló vákum elképesztően szoros tapadást tesz lehetővé.

Szenzációs, egyedi kialakítása révén ez a kütyü, tehát valóban térd remegtető orgazmusok kiváltására képes. 

Nincs még egy ilyen praktikus termék

A legmodernebb technológiával készített Tenga maszturbátorok végtelenül diszkrét megjelenésük mellett könnyen tisztíthatóak és tárolhatóak is egyben, így bárhova magaddal viheted őket.

A hihetetlenül pénztárcabarát egyszer használható, eldobható modellektől, a különböző stimulációt és élményeket kiváltó (például mélytorok) darabokon át, egészen a legprofesszionálisabb, vibrációs termékekig válogathatsz kedvedre.

Kipróbálnád, milyen érzés is lehet egy ilyen professzionális, valósághű szex élményt imitáló eszköz társaságában tölteni az unalmas pillanatokat?

Akkor ne várj holnapig!

Mivel a hatalmas árzuhanás Tenga maszturbátorainkat is elérte. Készletünk viszont egyre végesebb, így könnyen kifuthatsz az időből.