Oldal kiválasztása

Tippek kikötözős szexhez: nem csak kezdőknek!

Nem egyszer megmozgatta már a fantáziádat, hogy milyen érzés is lehet a kikötözős szex? Nyugalom, nem vagy vele egyedül! Egyre elképesztőbb méreteket ölt a műfaj kedvelőinek száma.   Szívesen kipróbálnád végre, de bátortalannak érzed magad a kellő tapasztalat hiányában? Had segítünk, hogy ne rontsd el az első alkalmat és egy maradandó élményben lehessen részed! Következzenek […]

by admin

szept 6, 2021

Nem egyszer megmozgatta már a fantáziádat, hogy milyen érzés is lehet a kikötözős szex? Nyugalom, nem vagy vele egyedül! Egyre elképesztőbb méreteket ölt a műfaj kedvelőinek száma.

 

Szívesen kipróbálnád végre, de bátortalannak érzed magad a kellő tapasztalat hiányában? Had segítünk, hogy ne rontsd el az első alkalmat és egy maradandó élményben lehessen részed!

Következzenek részletes tanácsaink.

Mit érdemes tudnod a kikötözős szexről?

megkötözve

Vajon, miért olyan vonzó rabláncra verni valakit?

A kikötözős szex (más néven: „bondage”) elsőre ijesztő és veszélyes mulatságnak tűnhet, minden bizonnyal ebben rejlik magas népszerűsége is. Az egész alapja egy szerepjáték, mely során partnerünket rabul ejtjük, majd szexuális játékszerként használjuk, miközben Ő küzd ellene és próbál kiszabadulni a kötél fogsága alól.

Egy ilyen, jól eljátszott kaland elképesztő mértékű adrenalin és izgalmi-szint növekedést képes elő időzni. Végezetül vadonatúj ingerekkel és szokatlanul óriási orgazmussal ajándékozza meg a résztvevőket.

Amennyiben a felek megegyeznek benne, megengedett a piszkos, lekezelő és megalázó beszéd. Mivel partnerünket ilyenkor rendszerint egy tárgyként kezeljük. De ne felejtsük egy pillanatra sem, hogy mindez csak játék és színészkedés. Amit ilyenkor egymásnak mondunk, azt egyáltalán nem gondoljuk komolyan. A negatív beidegződések elkerülése végett – főként a kezdők esetében – érdemes leülni másnap egy közös vacsorára, majd alaposan megbeszélni a történteket, hogy ki milyen élményekkel gazdagodott, és mit csinálna esetleg másképp legközelebb.

Most pedig, következzenek a leghasznosabb tippek kikötözős szexhez.

„Bondage” tanácsok – haladók számára is!

hátrakötözött kezek

Fő a biztonság: vezessetek be két, jól megjegyezhető biztonsági szót (jellemzően színeket), melyek nem kapcsolódnak a szexhez és az általános tiltó, illetve segítségkérő kifejezésekhez. Hiszen az „állj”, vagy „ezt ne csináld” mondatok nem megfelelőek, mivel a játék szerves részei.

Ezen szavak megléte viszont, kellő nyugalmat teremt mindkét fél számára. Ezáltal nem kell attól tartanotok, hogy a frászt hozzátok egymásra, ha valamelyikőtök túlságosan belemerülne a szerepébe. A megkötözött személy bármikor kimondhatja az első szót, ha úgy érzi, hogy már túl kényelmetlen neki az adott szituáció, és inkább más irányba terelné a cselekményeket. A második szó esetén pedig, azonnal be kell fejezni a kalandot.

szexi kötözés

Ügyeljetek a kényelemre: köztudott, hogy az emberi testnek korlátoltak a tűrőképességei. A kikötözős szex során, amikor az egyik fél nem bír mozogni, és kényelmetlen pozíciókba kerül, akkor az ízületei nagy mértékben károsodhatnak. A területet rendezzétek be a lehető legkomfortosabban. Gondoskodjatok párnákról és puha kiegészítőkről, melyekkel megtámasztható a térd, vagy a nyakcsigolya.

Használjatok megfelelő kötelet: a legrosszabb választás az elasztikus kötél. A haladóknak inkább egy erősebb, természetes rostból készült kötél javasolt, még a kezdők számára az egyszerű nylon kötél lesz a nyerő. Szintén fontos rá figyelni, hogy a kötél ne legyen túl szoros. Erre rendszerint a végtagokban jelentkező erőteljes bizsergés figyelmeztethet.

Kösd be a párod szemét: a megkötözöttnek célszerű bekötni a szemeit is. Hiszen, ezzel az egyszerű lépéssel elképesztő módon növelhető az általános érzékelés. Így erősebb ingerekben, és nagyobb izgalmi állapotban részesülhet mindkét fél az aktus során.

Ne feledkezzetek meg a masszázsgyertyáról: a masszázs, vagy más néven testgyertya bár nem kötelező kelléke a kikötözős szexnek, még is elengedhetetlen egy mennyei élmény érdekében. Csupán a megolvadt, kellemesen forró, illatos viaszt kell a test különböző erogén zónáira csurgatni. Ehhez egy izgalmas szerepjáték tipp lehet, ha a dilis, perverz masszázs-terapeutát játszod el, aki egy adandó alkalommal rabul ejti, majd szexrabszolgaként tartja kedvenc kliensét.

A legjobb kezdő szex pózok, ha kikötözésre kerülne a sor

hátra kötözve szexelni

1. Behajolás: ez egy különösen szórakoztató „bondage” szex pozíció. Utasítsd partneredet, hogy hajoljon le és fogja meg a bokáit, melyeket ezután összekötözhetsz. Ügyelj rá, hogy végig tartsd a kezeidet párod csípőjéhez rögzítve, nehogy kiessen az egyensúlyából. Amennyiben régóta szeretnéd kipróbálni az anális szexet, ez a pozíció arra is tökéletesen megfelel (persze, csak ha előtte már megbeszéltétek).

2. Ugródeszka: ez a pozitúra egy fokkal kényelmesebb, mely során az ágyon, vagy földön partnerünk térdeire támaszkodik, vállait a földhöz érinti, fejét pedig oldalra dönti. Végül kezeit elvezeti a lábai között, így Csuklója és bokája könnyedén megkötözhetővé válik.


Ezzel még nincs vége! Mutatunk pár extra tippet a kikötözős játékokhoz!

Eláruljuk, hogyan csináld, hogy az első alkalom szinte tökéletes legyen.

Felkészültél életed leglenyűgözőbb orgazmusára? Akkor nincs más hátra, kötélre fel!

kikötözős szex

Ne vedd el a társad kedvét a kikötözős szextől – Inkább készülj fel alaposan

Már önmagában a Bondage és BDSM műfajhoz tartozó szex játékok, valamint kiegészítők beszerzése is izgalmas, sőt szórakoztató elfoglaltságot kínál. Ám mindez semmi ahhoz képest, amit majd akkor tapasztalsz meg, amikor párotokkal belevágtok a legelső közös kalandozásba.

Azonban ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen, a lehető legnagyobb rendben és biztonságban történjen, érdemes megfogadnod szemfüles tanácsainkat.

Vágjunk is bele!

1. A legfontosabb: beszéljetek és szervezzétek le alaposan

A kikötözős szex kezdetben csak akkor lesz igazán ütős, ha előre megtervezitek – az egészen apró részletekig. Később, amikor már rutinosak vagytok, persze nyerő lesz a spontaneitás, de nem az elején. Nem lesz túl hatékony, sőt különösen nagy csalódást okozhat, ha rögtön már aznap, pár perccel a megbeszéltek után belevágtok a közepébe.

Tekintsetek rá úgy – az első alkalmak során -, mint egy különleges, erotikus, adrenalin dús hétvégi programra, amitől egész héten lázban égtek majd a munkahelyen. Péntek délután pedig, szinte már felrobbantok a vágytól, hogy bele vessétek magatokat a vérpezsdítő gyönyörbe.

Fixáljátok le előre, hogy hozzávetőlegesen mi is fog történni és ki milyen szerepet akar felvenni. Beszéljétek le a helyszínt (ami lehet az otthonotok, de az izgalmak tovább fokozása érdekében, akár egy szállodaszoba is). Végezetül, szigorúan csak ott találkozzatok majd, a megbeszélt időpontban.

És amint beléptetek a bejárati ajtón, már teljesen átszellemülve térhettek rá a lényegre, mindenféle mellébeszélés nélkül. Tartva magatokat a megbeszéltekhez.

bdsm szex

2. A kikötözős szex elengedhetetlen eleme a piszkos beszéd – Ha tetszik, ha nem

Sokan félre értelmezik és megdöbbenve állnak az előtt, ha egy jól működő párkapcsolatban a szex néha kemény, aljas és erőszakos. Abba viszont már nem gondolnak bele, hogy talán pont ez miatt működik olyan fantasztikusan.

Az obszcén szavak és mondatok a kikötözős szex szerves részét képezik, így érdemes ezt is tisztázni már a tervezés és megbeszélés korai szakaszában.

A félreértés okát sokszor az adhatja, hogy a kívülállók úgy hiszik, ezen mondatok a két fél között hangoznak el és egymást akarják vele sérteni. Azonban, ez a megközelítés egyáltalán nem helyénvaló. A trágár szavak és az agresszív hangnem két szerep között zajlik le. A felek a megjátszott karaktereket, szerepeket illetik a durva kifejezésekkel, nem pedig egymást.

És akár hiszed, akár nem, ez elképesztően jól működik…

Színt és felejthetetlen élményeket visz a kapcsolatba, feloldja a feszültségeket, gátlásokat, fokozza a hangulatot, csökkenti a stresszt. Ráadásul egy olyan orgazmussal ajándékozza meg a résztvevőket, amit nehéz lenne űberelni.

megkötözve

3. Ne rontsátok el az első alkalom varázsát azzal, hogy profiként akarjátok csinálni

Nem kell rögtön belegabalyodnotok a legbonyolultabb kötél trükkökbe. Ugyanis, a szex közbeni hosszadalmas tétovázás és bénázás hamar megölheti a felfokozott hangulatot. Ráadásul, ez idő alatt könnyedén kieshettek a szerepetekből, ami totális katasztrófát jelentene. 

Kezdetnek tökéletesen megteszi egy sál a lábakra, egy bolyhos bilincs a kezekre, valamint egy szilikon szájpecek, esetleg szájpeckes szemmaszk a fejre. De a kezdőknek szánt szatén kötöző szettek is rendkívül jó szolgálatot tesznek, melyek elképesztően szexi, selymes érzést biztosítanak.

4. Fokozzátok az izgalmakat a végletekig

A kikötözős szex csak akkor lesz igazán eredményes, ha tartogat magában meglepetéseket is. Hiszen gondolj csak bele: mégis mi értelme lenne annak, ha szinte ugyanazt csinálnátok, amit eddig is, csupán kötelekkel nehezítve?

Az egyik ilyen meglepetés a bekötött szem lehet, feltéve, hogy még nem próbáltátok. Ugyanis teljesen új impulzusokat visz majd az együttlétbe. Felfokozott izgalmi állapotban, egy vadonat új szituáció során tehát a szemkendő olyan, mint a hab a tortán. Minden egyes érintés ezerszer vadítóbban és intenzívebben fog hatni.

Ez tökéletesen kombinálható például az erogén zónák forró, paraffin testgyertyás bebarangolásával.

Kíváncsi vagy hát, milyen örömöket is szerezhetsz a kikötözős szex révén? Akkor inkább ne halogasd tovább, tapasztald meg mihamarább az extázis legfelső fokait.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás