Oldal kiválasztása

Vibrátoros készletek

Felkészültél az órákon át tartó, felejthetetlen bizsergésre? De nehezen tudsz dönteni a rendkívül széles és speciális vibrátor választékunk megigéző darabjai közül? Had segítsünk, hogy ez ne okozzon többé kellemetlenséget.

Véget vetünk az unalmas éjszakáknak! Előre összeállított, különleges vibrátor készleteink készen állnak rá, hogy mindig, minden szituációban a készséges szolgálatodra legyenek.

Miért jó választás egy vibrátoros szett?

  • Pénztárca barát megoldás: Sokkal kifizetődőbb választás egy professzionálisan válogatott készlet, mint egyesével próbálgatni végig a szimpatikus termékeket.
  • Az unalom innentől ki van zárva: Minden vibrátor más-más, egyedi tulajdonsággal van felvértezve. Ezáltal mindegyik friss darab használata során, újabb csodálatos élményekkel gazdagodhatsz.
  • Hármas élvezet: Szívesen átélnél több fajta orgazmust egymás után, akár már ma éjszaka? Az extra élvezetek érdekében válaszd azon vibrátor garnitúráinkat, melyek egyaránt tartalmaznak hüvely, csikló és G-pont stimuláló eszközöket is.
  • Exkluzív tapasztalatokat nyersz vele: Könnyedén kombinálhatod a különböző fajtákat, ezzel azt a szituációt utánozva, mint ha egy édes hármasban, vagy akár egy több partneres orgiában vennél részt. Egy ilyen kalandozás során, minden eddiginél őrültebb orgazmus veszi majd kezdetét.

Hogyan kell megfelelő módon használni egy vibrátort?

  1. Az ismerkedési fázis: Akár csak egy igényes randi esetén, nem ronthattok rögtön egymásnak kiszemelteddel, hiszen abból hamar kellemetlen és negatív tapasztalatok sülhetnek ki. Kezdetben csak szoktasd magad a vibrátor anyagának érzetéhez.

Ehhez húzd végig kikapcsolt állapotban, majd a legalacsonyabb fokozatra kapcsolva a bőrödön, a test különböző, kevésbé érzékeny pontjain. Legvégül a combok belső részének környékén.

  1. Síkosítás: Sajnálatos módon, a legtöbben itt rontják el a vibrátorokkal való ismerkedést. Mielőtt a vaginához érnél vele, elengedhetetlen az alapos, vízbázisú síkosítóval történő nedvesítés.
  • Az előjáték: mielőtt még behatolnál, időzz el alaposan a hüvely külső részeinek enyhe érintésével, stimulálásával, majd masszírozásával. Semmi esetre se kapkodd el ezt a folyamatot. Izgasd fel alaposan a vagina minden egyes kis részét, tetszőleges intenzitási szinten.
  • Lassú, fokozatos kitapasztalás: Ismételten kikapcsolt állapotban, óvatosan helyezd be a vibrátor hegyét, majd húzd ki. Ismételd ezt meg bekapcsolt állapotban, alacsony rezgési fokozaton is.
  • Határok nélkül: Az optimális izgalmi állapot elérését követően már elkezdhetsz bátrabban és önfeledten kísérletezni. Hiszen, minden hölgynek más és más ritmus, sebesség, intenzitás fekszik igazán.

Az idő múltával rátérhetsz a keményebb mozdulatokra és magasabb vibrálási szintekre, hogy kiderítsd, milyen tempó is fekszik Neked igazán.

Eldöntötted, hogy véget vetsz az unalmas szexnek? Színvonalas, minőségi alapanyagokból készített, könnyedén használható termékeink csupán arra várnak, hogy végre elkalauzoljanak Téged a béke és orgazmus szigetének egyik luxus lakosztályába. Válassz hát dekoratív, professzionálisan összeállított vibrátor készleteink közül – most különleges árengedmények kíséretében.