Vigyázz, kész, tűz! – A leghatékonyabb önkielégítési technikák férfiaknak

A nők, és a férfiak számára egyaránt fontos a szexualitás, avagy az intim vágyak kiélése. Összeszedtünk hát pár önkielégítési tippet!

Ha mindennapjainkat épp partner nélkül kell eltölteni, ne aggódjunk! Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre önkielégítés során mindaddig, míg meg nem találjuk meg szívünk választottját.

A stressz levezetés mellett számos pozitív dolgot írhatnánk még a maszturbálás listára, míg hátrányát eddig a modern orvoslás egyáltalán nem fedezte fel.

Milyen technikák léteznek, melyekkel a komfortzónánkból kizökkenve egy kicsit másképp élhetjük meg a csúcs elérését?

A klasszikus

A metódus, melyet a férfiak világszerte napi szinten használnak. A péniszt tenyerünkkel fonjuk körbe, majd változatos gyorsaságú és erősségű le-fel mozgást végezzünk kezünkkel egészen addig, míg az ejakuláció be nem következik.

Két markos fogás

Nagyon hasonló az előző technikához. Itt elsősorban a nagyobb péniszű férfiak élvezhetik-e metódus minden szépségét.

A különbség abban rejlik, hogy egy marok helyet, mindkét markunkat a hímvesszőre helyezzük. A két kezes fogás sokkal nagyobb stimulációt nyújthat az önkielégítés elvégzése során.

Egy továbbfejlesztett változata is él: helyezzük mindkét markunkat egy asztalra vagy egy szabadon választott kemény aljzatra, tenyereinket kenjük be síkosítóval, majd testünkkel végezzük a megszokott ki-és behatolás mozdulatait.

Dupla élvezet

Úgyszintén mindkét kéznek szerepe van a csúcs elérésében. Bár itt annyi különbséggel, hogy egyik a hímvesszőn végzi a munkát, a másikkal pedig a makknak adjuk a stimulust, akár többféleképpen, gyengéd nyomással vagy masszírozással.

Fonákfogás

Ez a fogástechnika igazán intenzív, eddig át nem élt érzéseket válthat ki a férfiakból. A lényege, hogy a klasszikus metódus ellenkezőjét végezzük. A hüvelykujj fekszik legközelebb a testhez, majd így folytatjuk az önkielégítésre irányuló mozdulatokat.

Fürge ujjak

A technika mindössze két ujj használatával elvégezhető. Szükséges egy hüvelykujj, valamint egy mutató ujj. Feladatuk pedig a makk alsó és felső részének masszírozása akár a megszokottnál erőteljesebben is.

Ugyanezzel a fogással válthatunk az egész hímvesszőre, és a megszokott mozgás mellett, egy sokkal érzékibb, gyengédebb stimulációt fogunk kapni, mintha az egész markunkat használnánk.

maszturbálós kép

Index ujj

A technika különlegessége, hogy ujjainkat változatosan kell használni. Míg a mutatóujj kivételével a klasszikus fogással minden ujj a hímvessző felcsigázásán dolgozik, addig a szabadon lévő mutatóujj a makk felső részét stimulálja, néha erősebb, néha gyengédebb nyomással.

Tűz csiholás

Vigyázat! Forró trükk következik a maximális kielégülés érdekében! Mindkét tenyér a hímvessző egy-egy oldalán helyezkedik, a mozgást pedig úgy képzeljük el, mintha egy faággal tüzet akarnánk csiholni.

Itt a le-fel mozgás helyett vízszintes irányba mozognak a tenyerek.

Elsőre legyünk nagyon óvatosak, tudjuk hogy intim területünk nagyon érzékeny, így egy rossz mozdulat is kínzó fájdalmat tud okozni. Ezért tapasztald ki alaposan, hogy mi a legmegfelelőbb mozgás forma a számodra, hogy a lehető legörömtelibb pillanatokat élhesd majd át.

Vízesés

Esetében időzítsd az önkielégítést fürdéshez, mely történhet akár kádban, akár zuhanyzóban. Ez a módszer nem csak, hogy higiéniai szempontból egy előrehaladott megoldás, de ráadásul, egyedülálló, felejthetetlen élményekben is lehet részed tőle.

Ismerd meg ezt a technikát: A már említett fogások közül válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat. Innentől az i-re a pontot, maga a víz fogja feltenni. Irányítsd a meleg vizet a hímvessződre, majd hagyd, hogy a hideg áramlatok még felejthetetlenebbé tegyék az ejakuláció folyamatát.

Egy másik változata is ismert, mikor a zuhanyfejet a hímvesszőnk alá helyezzük, így a víz alulról fogja masszírozni legintimebb területünket.