Oldal kiválasztása

Vigyázz, kész, tűz! – A leghatékonyabb önkielégítési technikák férfiaknak

A nők, és a férfiak számára egyaránt fontos a szexualitás, avagy az intim vágyak kiélése. Összeszedtünk hát pár önkielégítési tippet! Ha mindennapjainkat épp partner nélkül kell eltölteni, ne aggódjunk! Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre önkielégítés során mindaddig, míg meg nem találjuk meg szívünk választottját. Ne félj beszélni és informálódni az önkielégítéssel kapcsolatban Előfordul, hogy az emberek […]

by admin

szept 6, 2021

A nők, és a férfiak számára egyaránt fontos a szexualitás, avagy az intim vágyak kiélése. Összeszedtünk hát pár önkielégítési tippet!

Ha mindennapjainkat épp partner nélkül kell eltölteni, ne aggódjunk! Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre önkielégítés során mindaddig, míg meg nem találjuk meg szívünk választottját.

Ne félj beszélni és informálódni az önkielégítéssel kapcsolatban

Előfordul, hogy az emberek megszégyenítőnek vagy kínosnak érzik a maszturbálást. Pedig az igazság az, hogy: Mindenki csinálja! Ráadásul egy amerikai tanulmány kimutatta, hogy a 20-as éveikben járó férfiaknak közel 21%-a legalább hetente négyszer folytat önálló maszturbálást.

De egyáltalán nem lenne meglepő, ha egy felülvizsgálatot követően még ez a szám sem fedné a valóságot, és sokkal magasabb százalékokról beszélhetnénk.

Az önkielégítés tehát igenis nélkülözhetetlen! Hiszen fontos a test egészsége. Az öröm pedig hozzájárul az egészséghez. Márpedig az önkielégítés az egyik legfőbb örömforrásaink egyike.

A stressz levezetés mellett számos pozitív dolgot írhatnánk még a maszturbálás listára, míg hátrányát eddig a modern orvoslás egyáltalán nem fedezte fel.

Milyen technikák léteznek, melyekkel a komfortzónánkból kizökkenve egy kicsit másképp élhetjük meg a csúcs elérését?

A klasszikus

A metódus, melyet a férfiak világszerte napi szinten használnak. A péniszt tenyerünkkel fonjuk körbe, majd változatos gyorsaságú és erősségű le-fel mozgást végezzünk kezünkkel egészen addig, míg az ejakuláció be nem következik.

Két markos fogás

Nagyon hasonló az előző technikához. Itt elsősorban a nagyobb péniszű férfiak élvezhetik-e metódus minden szépségét.

A különbség abban rejlik, hogy egy marok helyet, mindkét markunkat a hímvesszőre helyezzük. A két kezes fogás sokkal nagyobb stimulációt nyújthat az önkielégítés elvégzése során.

Egy továbbfejlesztett változata is él: helyezzük mindkét markunkat egy asztalra vagy egy szabadon választott kemény aljzatra, tenyereinket kenjük be síkosítóval, majd testünkkel végezzük a megszokott ki-és behatolás mozdulatait.

Dupla élvezet

Úgyszintén mindkét kéznek szerepe van a csúcs elérésében. Bár itt annyi különbséggel, hogy egyik a hímvesszőn végzi a munkát, a másikkal pedig a makknak adjuk a stimulust, akár többféleképpen, gyengéd nyomással vagy masszírozással.

Fonákfogás

Ez a fogástechnika igazán intenzív, eddig át nem élt érzéseket válthat ki a férfiakból. A lényege, hogy a klasszikus metódus ellenkezőjét végezzük. A hüvelykujj fekszik legközelebb a testhez, majd így folytatjuk az önkielégítésre irányuló mozdulatokat.

Fürge ujjak

A technika mindössze két ujj használatával elvégezhető. Szükséges egy hüvelykujj, valamint egy mutató ujj. Feladatuk pedig a makk alsó és felső részének masszírozása akár a megszokottnál erőteljesebben is.

Ugyanezzel a fogással válthatunk az egész hímvesszőre, és a megszokott mozgás mellett, egy sokkal érzékibb, gyengédebb stimulációt fogunk kapni, mintha az egész markunkat használnánk.

maszturbálós kép

Index ujj

A technika különlegessége, hogy ujjainkat változatosan kell használni. Míg a mutatóujj kivételével a klasszikus fogással minden ujj a hímvessző felcsigázásán dolgozik, addig a szabadon lévő mutatóujj a makk felső részét stimulálja, néha erősebb, néha gyengédebb nyomással.

Tűz csiholás

Vigyázat! Forró trükk következik a maximális kielégülés érdekében! Mindkét tenyér a hímvessző egy-egy oldalán helyezkedik, a mozgást pedig úgy képzeljük el, mintha egy faággal tüzet akarnánk csiholni.

Itt a le-fel mozgás helyett vízszintes irányba mozognak a tenyerek.

Elsőre legyünk nagyon óvatosak, tudjuk hogy intim területünk nagyon érzékeny, így egy rossz mozdulat is kínzó fájdalmat tud okozni. Ezért tapasztald ki alaposan, hogy mi a legmegfelelőbb mozgás forma a számodra, hogy a lehető legörömtelibb pillanatokat élhesd majd át.

Vízesés

Esetében időzítsd az önkielégítést fürdéshez, mely történhet akár kádban, akár zuhanyzóban. Ez a módszer nem csak, hogy higiéniai szempontból egy előrehaladott megoldás, de ráadásul, egyedülálló, felejthetetlen élményekben is lehet részed tőle.

Ismerd meg ezt a technikát: A már említett fogások közül válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat. Innentől az i-re a pontot, maga a víz fogja feltenni. Irányítsd a meleg vizet a hímvessződre, majd hagyd, hogy a hideg áramlatok még felejthetetlenebbé tegyék az ejakuláció folyamatát.

Egy másik változata is ismert, mikor a zuhanyfejet a hímvesszőnk alá helyezzük, így a víz alulról fogja masszírozni legintimebb területünket.

A szórakozás művészete: itt az ideje, hogy beszéljünk az önkielégítés csúcsáról

Avagy arról, amikor a kedvenc technikáinkat, módszereinket és pózainkat különböző játékszerekkel ötvözzük a felejthetetlen élmények érdekében.

Azonban mielőtt belevágnánk, fontos megjegyezni, hogy a férfiak általában kevésbé fogékonyak a szex játékokra, mint a nők. Ezért először meg kell érteniük, hogy miért is van szükségük ezekre.

  • Az erotikus kiegészítők ideális hangulatot képesek teremteni,
  • és segítenek beindítani a fantáziát.
  • Társaságukban végre bárki a maximumot hozhatja ki testéből.

Használj péniszgyűrűt

Bár ez az alkalmatosság első ránézésre ijesztőnek tűnhet, valójában a legtöbb péniszgyűrű egy teljesen hétköznapi, pici, szilikonból készült játék, amely tökéletesen illeszkedik a hímvesszőre. Feltéve persze, hogy a megfelelő méretet választottuk ki.

Hatása bravúros: szilárdabb és tartósabb erekciót, valamint átütőbb orgazmust eredményez.

A péniszgyűrű használata pedig rendkívül egyszerű: csupán csúsztasd végig a félig erektált nemiszerv tengelyén egy-két csepp síkosító gél használatával. Ne feledd azonban: szilikon anyagú játékokhoz mindig vízalapú kenőanyagot használj.

Mindennek tetejébe – ha kellőképp ellazítod magad – ez a játékszer segíthet abban is, hogy a maszturbálás hosszabb ideig tartson. Ráadásul azt a hatást keltheti vizuálisan, mintha a hímvessződ sokkal nagyobb lenne.

De ami még ennél is fontosabb, az a következő izgalmas hír: a péniszgyűrű egy olyan szexjáték, amelyet akár partnered társaságában is bátran használhatsz.

Csiklóizgató vagy Wand vibrátor

Bizonyára meglepően hangzik, hiszen ezek a játékok alapvetően a nők eszköztárában fellelhetőek. Azonban a csiklóhoz hasonlóképpen, a herék is stimulálhatóak egy-egy ilyen szerkezet segítségével.

És sokkal több férfi alkalmazza őket erre a célra, mint azt elsőre gondolnád.

Kétségtelen, aki nem elég bátor és nem mer új dolgokat kipróbálni, annak hamar ellaposodhat a szexuális élete. Egy hordozható, diszkrét csiklóizgató vibrátor nem nagy beruházás, mégis vadonat új élményekkel ajándékozhatja meg gazdáját. Ha pedig mégis lebuknál vele:

  • csak mond azt póker arccal, hogy az exedé volt és nálad felejtette.

A herezacskó bőre pontosan ugyanolyan érzékeny, mint a péniszé, ezért nagy örömöt okozhat számodra, ha finoman bizsergetni kezded a golyókat. Miközben másik kezeddel a szokásos mozdulatokra koncentrálsz. Kezdetben csak enyhén dörzsöld meg a szóban forgó területet (miután bekented némi síkosítóval), és győződjön meg Te magad arról, hogy ez mennyiben is növeli az élvezeteket.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás