Oldal kiválasztása

Vízbázisú síkosítók

Egyre köztudottabb, hogy a jó és kifogástalan, örömteli szex elengedhetetlen alappillére a megfelelő síkosítás. De miben is veheted igazán hasznát egy minőségi készítménynek? Miben segít pontosan, és mit nyerhetsz azzal, ha rendszeresen használod? 

Nyomban eláruljuk, hogy miért váltak olyan kedveltté a vízbázisú síkosítók!

Miért használj síkosítót?

Egy minden eddiginél vadítóbb, őrülten jó szexre vágysz? Csupán használj kenőanyagot!

A megfelelő nedvesség hiányában az aktus fájdalmassá és irritálóvá válhat. Ráadásul a behatolás láthatatlan módon károsíthatja a hüvely érzékeny, belső részeit.

A mesterséges síkosító készítmények azonban megelőzik e problémák kialakulását, fokozzák az izgalmakat, továbbá csökkentik a súrlódást (mely a szex játékok alkalmazása során is rendkívül fontos). Ráadásul ápolják bőrödet, így puha és selymes maradhat még az együttlét után is.

A megfelelő mértékű síkosítás tehát sokkal élvezetesebbé teszi a szexet.

A víz alapú síkosítók előnyei

A három fő csoportot – avagy víz, szilikon és olaj alapú termékek – számos, egyedi tulajdonság teszi különbözővé.

Ilyen például az gumióvszerekkel való kompatibilitás.

Ugyanis az olaj alapú termékekkel ellentétben – melyek hamar tönkre tennék a latex anyagú óvszereket -, a vízbázisú síkosítók biztonságos módon alkalmazhatóak rajtuk.

Hasonló a helyzet kedvenc erotikus kiegészítőinkkel, szex játékainkkal is.

A szilikon bevonatú eszközök nem érintkezhetnek egy szilikon alapú síkosítóval, mivel az tönkre tenné azok külső felületét. Az egyszerű, vízbázisú készítmények azonban erre a feladatra is tökéletesen megfelelnek.

Itt az ideje, hogy búcsút ints az irritációnak, fájdalomnak és az allergiának!

A vízbázisú síkosítók esetében számtalan, kizárólag naturális elemeket tartalmazó termék áll a rendelkezésedre. Választhatsz akár olyan speciális, természetes alapú hidratáló síkosító készítmények közül, melyek végtelen megkönnyebbülést jelentenek a hüvely szárazság esetén.

Amennyiben tehát nem vagy túlságos rajongója a speciális és ízesített kenőanyagoknak, vagy netán allergiás lennél valamilyen adalékra, úgy érdemes kipróbálnod a teljesen organikus, BIO készítményeket.

Segítségükkel eltűnik a kellemetlen irritáció, vagy a természetellenesnek ható illatfelhő, azonban 100%-ban megmarad a szükséges hatékonyság. A legprofibb vízbázisú síkosítók segítségével végre teljesen átadhatod magad az élménynek, és megtapasztalhatod az igazi, felhőtlen élvezeteket. Azonban ha úgy érzed, hogy valami többre és különlegesebbre vágysz, akkor lehet, hogy ízes, illatos, izgató hatású vagy szilikonos, anális síkosítónk között találsz rá a szerelemre!