Oldal kiválasztása

Zselés és szilikonos dildók

Szeretnél picit elszakadni a valóságtól? Szívesen lépnél be az érzékek birodalmába, de kedvedre valóbb lenne, inkább szakítani a realisztikussággal? Akkor figyelmedbe ajánljuk zselés, és szilikonos dildóinkat, melyekkel garantált lesz a szokatlan, földön túli élmény.

De mi is az a dildó? A vibrátoroktól nagyban különböző, rezgés nélküli, fajtától függően rögzíthető maszturbációs eszközök, melyek erőssége a különleges, puha tapintású kialakításukban, rugalmasságukban és méretükben rejlik.

Miben térnek el ezek a modellek egy realisztikus dildóhoz képest?

Ahogyan az már a nevükből is sejthető, e termékek más, szokatlan, specifikus anyagokból (pl. üvegből) készülnek, melyek más-más keménységi fokozatot és szilárdságot biztosítanak a hancúrozás során.

Továbbá, tapintásuk egyedi és különleges, így egészen más élményt nyújtanak a behatolás közben, mint egy bőrszerű szerkezettel ellátott, hagyományos darab.

Sokan, pontosan ezért kedvelik jobban a speciális dizájnnal megáldott zselés és szilikonos játékokat, mert realisztikus társaikkal ellentétben, egyáltalán nem keltik egy valódi pénisz, olykor már rémisztően hasonló benyomását.

Így használd eredményesen zselés és szilikonos dildódat

  1. Ismerkedj meg az anyaggal: első körben, a legfontosabb, hogy fokozatosan szoktasd hozzá bőröd az idegen anyaghoz. Kezdj finom tapintásokkal, majd markold meg bátran és erőteljesen – miközben bekened egy tetszés szerinti vízbázisú síkosítóval. 
  • Csak lazán: Kezdetben időzz el a játékkal a vagina külső felszínén. Masszírozd vele a szeméremdombot lágyan, érzékien, majd csak éppen a hegyét dugd be a hüvelybe, és húzd is vissza. Ahogy telik az idő, kezd el minél bátrabban, és határozottabban stimulálni a hüvely elülső, érzékeny részét.
  • Rakétákat bekapcsolni: Az alapos bemelegítés és izgalmi állapot fokozódást követően nincs más hátra, mint kedved szerint növelni a sebességen, valamint az intenzitáson. Elkezdheted minél beljebb nyomni a dildót, amennyire csak jól esik. Ezeket értelemszerűen a saját kezeddel, vagy szerelmed segítségül hívásával teheted meg.

Ballonos dildó esetén, itt már egész nyugodtan megkezdheted annak finom pumpálását is.

  • Happy ending: Amint megtaláltad a legélvezetesebb tempót, csak folytasd egészen addig a stimulálást ameddig jól esik, vagy be nem következik a várva várt, robbanásszerű orgazmus.

Az önkielégítés életed különösen elengedhetetlen tevékenysége az optimális lelki, fizikai, egészségügyi működés érdekében. Akkor pedig miért ne csinálnád a lehető legmagasabb színvonalon? Ráadásul, mindezt verhetetlen árakon, exkluzív külsejű és anyagú dildóink segítségével.