Oldal kiválasztása

Zselés és szilikonos vibrátorok

A zselés és szilikonos vibrátorok egyaránt szuper kellékek, melyeknek alakja rendkívül sokféle lehet. Amennyiben a flexibilis pózok és hajlékony kalandok szerelmese vagy, úgy ezen, rendkívül nyúlékony termékek mellett érdemes letenned a voksod.

Sokrétűen, s kreatívabban bevethetőek masszív, szilárdabb társaikhoz képest, mint amilyenek például a hagyományos rúd vibrátorok.

A zselés és szilikonos modellek rendszerint kedvezőbb árú, könnyedén tisztítható, puhább darabok, melyeknek motorjuk is enyhébb. Ez által remek választás a kezdőknek, valamint azoknak, akik a valamicskét szolidabb élményeket kedvelik. 

Használatuk teljesen megegyező

Egyaránt könnyedén kezelhetőek és számos méretben elérhetőek: így csupán pár, egyszerű lépést kell betartanod annak érdekében, hogy garantáltan pozitív tapasztalatokkal gazdagodj.

1. Ha kezdő vagy, válassz kisebb méretet!

2. Mindig használj megfelelő mennyiségű síkosítót!

3. Izzítsd be a hangulatot (nézz erotikus képeket és videókat)!

4. A lehető legalacsonyabb rezgési fokozaton indíts!

5. Haladj lassan és fokozatosan!

  • Közösen is használhatjátok őket: a hagyományos kutyapóz esetén például könnyedén alkalmazhatod vibrátorodat a csikló izgatására, miközben szerelmed behatol. De ez csupán egyetlen opció a megszámlálhatatlan közül.
  • A speciális fajtákból sincs hiány: a népszerű vízálló modelleken felül, az enyhén hajlított dizájnnal tervezett termékek például hatékonyan képesek stimulálni a G-pontot is a behatolás során. De az extra, klitorisz stimuláló felülettel ellátott darabok sem ritkák, melyek tovább fokozzák a forró, szenvedélyes pillanatokat.

Szeretnél óriási sikereket elérni már a szex játékokkal való ismerkedés legelejétől kezdve? Akkor a zselés és szilikonos vibrátor termékeinkben garantáltan nem fogsz csalódni! Tökéletes választás bárki számára.

És ne feledd, dekoratív prémium vibrátoraink egy szülinapon, lánybúcsún vagy házassági évfordulón is tökéletesen megállják a helyüket.