Oldal kiválasztása

Anális szex útmutató

Az anális szex nyújtotta élvezetek kipróbálásán, szinte mindenki törni fogja a fejét előbb-utóbb. Azonban ahhoz, hogy garantáltan pozitív tapasztalatokat nyerjünk az első próbálkozásból, alapos felkészülésre van szükségünk. Olvasd hát el részletes, mindenre kiterjedő útmutatónkat, mely segítségével, végre Te is az anális kalandok valódi mesterévé válhatsz! Miért tulajdonítunk ekkora jelenséget az anális szexnek? Az anális szex […]

by admin

szept 6, 2021

Az anális szex nyújtotta élvezetek kipróbálásán, szinte mindenki törni fogja a fejét előbb-utóbb. Azonban ahhoz, hogy garantáltan pozitív tapasztalatokat nyerjünk az első próbálkozásból, alapos felkészülésre van szükségünk.

Olvasd hát el részletes, mindenre kiterjedő útmutatónkat, mely segítségével, végre Te is az anális kalandok valódi mesterévé válhatsz!

Miért tulajdonítunk ekkora jelenséget az anális szexnek?

Az anális szex népszerűsége egyáltalán nem véletlen. Kevés dolog ér a nyomába azoknak a csodálatosan forró óráknak és erotikus élményeknek, mint amiket az együttlét e különleges formája nyújt a párok számára.

Pozitív tulajdonságait naphosszat sorolhatnánk. Ezért elég, ha csupán a legfontosabbat említjük, avagy: a szexuális élet gyors, hatékony felvillanyozását.

Ha már elég elkötelezettnek érzed magad, hogy belevágj, akkor miért is ne tennéd azt a lehető legprofibb, felkészült módon? Ebben nyújtunk most átfogó segítséget a következő pontokban.

szép fenék

Vajon kellemes az anális szex a nők számára?

Ameddig a férfiak esetében egyre bizonyosabb, hogy főként a prosztata, P-pont által nyújtott erotikus stimulációval hozható összefüggésbe az anális szex élvezete, addig a nők részéről komoly kérdéseket vet fel ez a témakör.

Bár a kutatások zajlanak, egyelőre nincs sok információ arról, hogy miért okozhat örömet az anális izgatás a nők esetében. Egy viszont biztos: hogy igenis örömet okoz! Mindezt elég arra a tényre alapozni, hogy évről-évre egyre több olyan erotikus játékszer fogy a webáruházak „polcairól” mely az anális szexszel hozható összefüggésbe.

Pár szexterapeuta és pszichológus által nyert statisztika arra is rámutatott, hogy a nők bizonyos százaléka a menstruációs időszak alatti szexhiány kiváltása gyanánt szeretett bele ebbe a műfajba.

Mindettől függetlenül az ánusz, már önmagában is megannyi idegvégződést tartalmaz, mely arra enged következtetni, hogy az anális szex mindkét nem számára kellemes élmény, amennyiben helyesen kivitelezik azt.

Kezdjük az elején: az alapszabályok

  1. A hüvellyel ellentétben, a végbélnyílás nem önnedvesítő. Ezért elengedhetetlen, hogy kellő mennyiségű síkosító anyagot használjunk az együttlét során.
  1. Ne feledkezzünk meg a higiéniáról és óvszer használatról, hiszen a fertőzések, nemi úton terjedő betegségek az anális szex esetén hatványozottan jelen vannak.
  2. Fertőtlenítés vagy óvszer csere híján, mondjunk le az anális, orális és hüvelyi szex kombinációjáról. Hiszen ezzel rengeteg fertőzést, baktériumot juttathatunk át egyik helyről a másikra.
pucsító nő fehérneműben

Gondoskodjunk a megfelelő hangulatról

Amikor valami új, ismeretlen dolgot készülünk kipróbálni, könnyedén úrrá lehet rajtunk a feszültség. Sajnos ez nem vet túl jó fényt a későbbi teljesítményünkre.

Adjunk kellő időt a hangulat feloldódásának. Gondoskodjunk megfelelő zenéről, erotikus világításról, sőt, akár egy kellemes, közös fürdőről is. Vagy éppen egy ellazító masszázsról.

Mindvégig figyeljünk oda a légzésünkre és ne feledjük, hogy csupán egyetlen dologra kell kiemelt figyelmet fordítanunk: arra hogy, jól érezzük magunkat partnerünkkel.

Legfőbb a biztonság

A szexuális együttlét közbeni aktív kommunikáció sokak számára nehézséget jelent. Amennyiben viszont, már az együttlét legelején létrehozunk pár biztonsági kifejezést (melyek állhatnak akár egyetlen szóból is), akkor sokkal bátrabban, ellazultabban vághatunk bele az anális szex nyújtotta élvezetekbe.

Találjunk ki több ilyen kifejezést is, melyek könnyedén, pillanatok alatt megtanulhatóak. Továbbá fektessünk le pozitív és negatív töltetű szavakat egyaránt.

Gondoljunk itt olyan, félreérthetetlen kifejezésekre, mint például az: óvatosan. Melyet akkor használhatunk leginkább, ha azt szeretnénk, hogy lassabb legyen a tempó.  

Ha már síkosítás, akkor csináljuk jól ezt is!

A legtöbben általában a naturális, víz bázisú kenőanyagokra esküdnek, ami egészen helyénvaló a hüvelyi és orális szex esetében. De nem az anális kalandok során!

Ugyanis a szilikon alapú síkosítok sokkal tartósabbak, hatékonyabbak és gazdaságosabbak is jelen esetben, mivel kevesebbet kell használnunk belőlük. Azonban ne feledjük, hogy a szilikonos síkosítókat tilos a szilikon alapú erotikus segédeszközökön alkalmaznunk, mert kárt tehetnek azok külső felületében. A sérült játékok pedig fertőzésveszélyesek lehetnek a jövőben.

A síkosítás pikantériája, hogy immár kifejezetten az anális szexhez tervezett készítmények közül is kedvünkre válogathatunk, melyek bizonyára nem okoznak majd csalódást. Hasonlóan eredményesek az extra, melegítő hatású termékek is, melyek segítenek az érintett terület véráramlásának fokozásában.

Ezáltal növelhetik az örömérzetet, továbbá kényelmesebbé tehetik a netán fájdalmas pillanatokat, tapasztalatlanságból eredő hibákat is.

vetkőző nő a természetben

Kezdjük kicsiben

Bár az otthoni, önmagunkon történő kísérletezés élménye a közelébe sem érhet az eredetinek, mégis rengeteg hasznát vehetjük. Szerezzünk be egy tetszés szerinti, biztonságos anál játékot, majd gyakoroljunk vele, tapasztaljuk meg, hogy milyen érzés is behatolni vele.

Ismerjük meg határainkat, valamint azt, hogy mire, hogyan reagál a tesünk.

Az egyes, speciális segédeszközöknek, ráadásul a haladók is kifejezetten a hasznukat vehetik. Léteznek direkt, az ánusz tréningelését célzó játékok, készletek is. A tapadókoronggal ellátott anál dildók pedig különösen élethű élményben részesíthetik gazdájukat. 

Haladjunk szépen, fokozatosan

Mielőtt az azonnali behatoláson törnénk a fejünket, gondoljunk csak bele, hogy mekkora jelentősége van az előjátéknak a hüvelyi szex esetén. Nos, nincs ez másképp ebben az esetben sem!

Masszírozzuk, nyaljuk és játszunk kellő mértékben a végbélnyílás körüli területen. Használjuk fürge ujjainkat és készítsük elő alaposan a terepet. Mindezt annak érdekében, hogy az együttlét garantáltan felejthetetlen legyen.

Végül, de nem utolsósorban: ne feledkezzünk meg a csikó létfontosságú szerepéről sem – a szexuális együttlét tekintetében.

Bizony, ha a hátsó ajtón is megyünk be, a klitorisz stimulációjáról akkor is célszerű gondoskodnunk. Hiszen segít az ellazulásban, ráadásul már önmagában is földöntúli orgazmust képes kiváltani.

kerek női fenék

Bátran váltogassuk a pózokat

Attól még, hogy a legelső anális kalandunkra készülünk, nem szabad hagynunk, hogy az lapos és egysíkú legyen. Akárcsak a hagyományos, úgy az anális szex esetében is számos, izgalmasnál izgalmasabb pozitúrával ismerkedhetünk meg.

A legtöbben minden bizonnyal a kutya pózt preferálják – ez valóban tökéletes kezdésnek. De, ha igazán forró, erotikus élményben szeretnénk részt venni, akkor válasszunk olyan pozíciót, ahol mindvégig tartani tudjuk a szemkontaktust.

Ilyen lehet például: a lovagló és a misszionárius póz.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A korai magömlés okai és kezelése

Pontosan mit is hívunk korai magömlésnek? Definíció: A korai magömlés (latin nevén: ejaculatio praecox) olyan szexuális rendellenességre utal, amelyben a férfi az általánosnál sokkal gyorsabban jut a csúcsra, így párja egyszerűen nem képes átélni a tökéletes szexuális...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás