Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni?

A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy valóban létező, elsajátítható technika?

A válasz azonnal kiderül!

Ezt érdemes tudni a többszöri orgazmusról, mi az a sorozat-, más néven multiorgazmus?

A multiorgazmus elméletének népszerűsége mellett az a kutatás állhat, miszerint a csúcspontra érést követően a férfiak, (életkortól függően pár perctől, pár óráig terjedő intervallumra) kivétel nélkül, egy úgynevezett “refrakter” periódusba lépnek, melynek célja a szervezet regenerálódása, feltöltődése, és felépülése egy orgazmust követően.

Ellenben, a nőknél nem mutatható ki ezen fázis jelenléte, avagy nem létezik semmiféle akadály arra nézve, hogy egy orgazmust követően, akár már rögtön a következő másodpercben ismét elérhessenek egyet. Mindez, gyakorlatilag egyetlen dologtól függhet: a nőt ért stimuláció intenzitásától, illetve mértékétől.

orgazmusos arckifejezés

Tehát, valóban létezhet női sorozatorgazmus?

Úgy fest, hogy igen. Többen, több könyvben, vagy blogon leírt formában megosztották már a közönséggel a saját, egyedi élményüket. Az egészben a legérdekesebb pedig az, hogy a körülmények ellenére számtalan hasonlóságot lehet megfigyelni ezen beszámolók között.

 

De melyik a leginkább említésre méltó, bizarr párhuzam?

Az előjáték: az összes beszámoló megegyezett abban, hogy a többszöri orgazmust átélő nőknek körülbelül 15 perces előjátékra volt szükségük, mely aktív ujjazást, és orális játékot foglalt magában a partnerük részéről.

 

Jelek, melyek sikeres multiorgazmusra utalhatnak

Honnan tudhatjuk, hogy sikerült?

A kérdés persze önmagában vicces, hiszen amennyiben a sorozatorgazmus tényleg olyan mennyei érzés, ahogy azt a legtöbben állítják, akkor még is, ki ne venné észre?

Viszont, ha jobban belegondolunk, érdemes lehet tisztában lenni a várható hatásokkal. Ennek két oka is van.

Az egyik, hogy amennyiben tudjuk, hozzávetőlegesen mire számíthatunk, – és azt el is akarjuk érni – akkor az agyunk, sőt testünk minden apró kis része ösztönözve lesz arra, hogy ezt meg valósítsa.

A másik, hogy ha tisztában vagyunk ezekkel az érzületekkel, akkor egyszerűen betudjuk azonosítani, mikor járunk a multiorgazmus megvalósulásának közelében. Ez kedvező iránymutatást adhat afelől, hogy párunk, vagy saját magunk mit csinálunk jól, netán rosszul.

Minél inkább figyelünk Önmagunkra, annál hamarabb találhatjuk meg azt az ösvényt, mely végül elvezet minket a célunkhoz.

Lássuk tehát, mik a multiorgazmus biztos jelei:

transzállapot, vagy testen túli élmény: olyan, mint ha testünket nem saját magunk irányítanánk.

furcsa érzet a végtagokban: a leggyakoribb jel az lehet, amikor indokolatlan remegés lesz úrrá a kezeinken, lábainkon, vagy az esetek túlnyomó részében a térdünk környékén.

kirobbanó energia: hirtelen, egyik pillanatról a másikra az egész testet megmagyarázhatatlan , jól eső, forró hullámok lepik el, és töltik meg szép fokozatosan.

Biztos megfigyelted, hogy ezek a tünetek hasonlíthatnak az általános orgazmushoz. Azonban a többszöri orgazmus annál sokkal intenzívebb, különlegesebb, és hosszabb ideig tart. A valóságban tehát jól elkülöníthető hétköznapi társához képest.

női orgazmus jelei

Pár tipp, mely segíthet a női sorozatorgazmus elérésében

Próbálj tudatosan ráhangolódni az együttlétre: hunyd be a szemed, ürítsd ki teljesen az elméd, és képzeld el azt, hogy egyre közelebb állsz a szuper-orgazmus eléréshez. Add át magad minél erőteljesebben az élménynek, de ne görcsölj rá. Zárd ki a negatív gondolatokat, főként azt, hogy neked ez nem sikerülhet.

Használjátok a misszionárius pózt: ez az a pozitúra, mely alkalmazása során a legtöbbször jelentettek többszöri orgazmust a különböző beszámolókban.

Legjobb barátod, a csikló: ügyelj rá, hogy a klitorális ingerlés intenzív, és folyamatos legyen. Hiszen, még a pénisznél is több idegvégződést tartalmaz.

Lassítsd le a párod: köztudott, hogy a férfiaknak az esetek többségében, akár 4-5 perc is elég lehet a csúcspont eléréséhez. Viszont az átlagos nőknek, ez az idő 15, és 30 perc közé tehető.

Figyelj a légzésedre: a legtöbb ember azzal vágja el magát a sorozatorgazmus élményétől, hogy az első orgazmus bekövetkeztekor nem figyel eléggé a légzésére. Próbálj pihentetően, mélyen, és egyenletesen levegőt venni.