Miért színlelik az orgazmust a nők? Ezek a leggyakoribb okok


Mégis miért színlel egy nő - szexuálisan aktív életszakasza során - átlagosan több százszor orgazmust, miközben a tudomány álláspontja szerint, egyetlen nap leforgása alatt, akár 20 alkalommal is képes lenne rá, ráadásul egymás után?


Most erre az izgalmas kérdésre adjuk meg nektek a választ!


Én kérek elnézést srácok - de csupán a nők 20 százaléka cselekszik őszintén az ágyban!

Női orgazmus művészien


Ez a hihetetlennek tűnő szám pedig immár több, elismert kérdőíves interjúnak a kétségbevonhatatlan eredménye.

Az már régóta kiderült, hogy a férfiakkal ellentétben, a nők együttlét közben rendezett hangzavarának egyáltalán nincs köze az aktuális, szexuális izgalmi állapotukhoz. Mindennek tetejébe kirajzolódott, hogy a nők gyakran igyekeznek felgyorsítani a szexet (számos, sajátos eszközzel), hogy párjuk amilyen gyorsan csak lehet, a csúcsra érjen.

De hogyan jutottunk idáig? És egyáltalán miért kell manipulálni a férfiakat ezzel a "károsnak" titulált tevékenységgel?

Az emberek általánosságban úgy vélik, hogy a hölgyek alapvetően akkor folyamodnak ezekhez a piszkos eszközökhöz, ha fáradtak, unalmasnak találják partnerüket, kellemetlen vagy fájdalmas számukra a szex, esetleg kevés idejük áll rendelkezésre.

Ezek magyarázatok helytállóak lehetnek, de sokkal ritkábban, mint gondolnánk. A beszámolók alapján teljesen más, gyakori okok láttak napvilágot.

Lássuk, mik ezek!

orgazmustól tátott száj

 

Ezért színlelik az orgazmust a nők
1. Orgazmus nélkül is elérhető a szexuális elégedettség: rendkívül sokan nyilatkozták, hogy számukra a szeretkezés nem csupán az orgazmusról szól. Érdekesen hangozhat, de valóban akadnak nők, akik párjuk igényeit helyezik előtérbe, és számukra az együttlét a nehézkesen elérhető csúcspont nélkül is, egy tökéletesen kielégítő móka tud lenni.

3. Fokozható vele az szex színvonala: többen is állították, hogy amennyiben az aktus korai szakaszában sikeresen színlelnek egy gyors, hirtelen orgazmust, akkor az olyan hatalmas motivációt ad és izgalmi állapotot idéz elő partnerük számára, hogy sokkal dinamikusabbá, élvezetesebbé válik tőle a szex.

4. Ez csak gyakorlás: megdöbbentően hathat, de a férfiak első sorban csupán a fizikai stimulációért felelősek egy nemi kapcsolat során. A hölgyek esetében viszont még egy közreműködő szükséges a teljes értékű orgazmus eléréséhez. Ez pedig a pszichológiai felkészültség.

Bár lelki eredetű technika, mégis elhanyagolhatatlan része az együttlétnek ahhoz, hogy a nő hozzá tudjon kapcsolódni párjához. Egy nőnek, minden egyes új partner esetén meg kell tanulnia ráhangolódni a másik félre, ennek legegyszerűbb módja pedig az, ha eljátszik pár próba jellegű orgazmust.

5. Végezetül pedig, mert muszáj: a legszellemesebb elnevezésű pontunk nagyon is komoly alapokon nyugszik. Mivel a férfiak borzasztóan céltudatosak, ezért - még ha valamit egyértelműen rosszul is csinálnak - képtelenek befejezni a szexet addig (persze fizikai határaikhoz mérten), amíg párjuk el nem éri a csúcspontot.

Egy kellemetlenül alakuló kalandnak viszont nyilvánvalóan véget szeretnénk vetni, belátható időn belül. Ehhez egyszerűen elengedhetetlen, hogy valamilyen jól kivehető, külső jel hatására megelégedve álljon le a partner, abban a hitben, hogy teljesítette a feladatát.

Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.