Oldal kiválasztása

Mit szeretnek a férfiak az ágyban

Szeretnéd minden eddiginél jobban lenyűgözni és elcsábítani a párod? Kíváncsi vagy, hogy mit szeretnek a férfiak az ágyban a leginkább? A tévhitekkel ellentétben a pasik nagy része a minőséget helyezi előtérbe a mennyiséggel szemben. Ettől függetlenül könnyűek, és gyorsan tanulhatóak azok a technikák, amikkel leveheted őket a lábukról. De mi az, amit valóban akarnak tőled? […]

by admin

szept 6, 2021

Szeretnéd minden eddiginél jobban lenyűgözni és elcsábítani a párod? Kíváncsi vagy, hogy mit szeretnek a férfiak az ágyban a leginkább?

A tévhitekkel ellentétben a pasik nagy része a minőséget helyezi előtérbe a mennyiséggel szemben. Ettől függetlenül könnyűek, és gyorsan tanulhatóak azok a technikák, amikkel leveheted őket a lábukról.

De mi az, amit valóban akarnak tőled? Azonnal mutatjuk!

Így hullott le a lepel arról, hogy mit szeretnek a férfiak az ágyban

Az, hogy mit szeretnek a férfiak az ágyban, leginkább a szexuálpszichológiai témájú könyvekből, és a modern, nemzetközi felmérések statisztikáinak révén látott napvilágot. Ezeknek köszönhetően, ma már minden nő számára elérhetővé váltak a férfiak titkos vágyálmai.

Mellesleg igen meglepő, de a férfiak sok esetben, nem is különböznek annyira a nőktől a szexualitás terén, mint azt elsőre gondolnánk.

férfi szex fantázia

1. Add a tudtára, hogy milyen jó abban, amit csinál! – Még ha nem is igaz

Szinte már hihetetlen, hogy a férfiak többsége legbelül milyen erőteljes önértékelési zavarral küszköd. Természetesen, ezt soha nem kötik az orrunkra, de sok esetben még a legjobb barátaikéra sem.

Az egyik legszebb, legmotiválóbb dolog, ami egy férfi füleit érheti az ágyban az, ha megdicsérjük, hogy milyen jó volt vele a szex – vagy annak egyes részei.

Mindezt érdemes többször is hangoztatni. Közvetlenül az együttlét alatt, és utána. Ezzel nem csak a partnerünk számára szerzünk pár kellemes, elégedett, mennyei pillanatot. Saját magunkon is érezhetjük majd a pozitív hatásait. Mivel partnerünk felcsigázottabbá és produktívabbá válhat tőle.

A pozitív bókok tehát a pasikra is módfelett ösztönzőleg hatnak.

2. Hagyd, sőt ösztönözd rá, hogy irányíthasson

Mindkettőtök számára nyerő ötlet lehet, ha hagyod, hogy a férfi olykor teljesen kibontakozzon, és ki élhesse vad, szenvedélyes ösztöneit. Ez a pasik egyik legmegosztottabb belső vágya, melytől olykor még ők is tartanak. Pont ebből kifolyólag, magától sajnos nem fog működni a dolog.

Akkor mi a megoldás?

Apró trükkökkel, és félreérthetetlen jelekkel bírod majd rávenni, amennyiben azt tükrözöd felé, hogy neked erre van szükséged.

Ha netán meglepnéd a párod egy izgalmas bondage szettel – hogy kipróbáljátok a kikötözős szex nyújtotta rendkívüli élményeket -, az garantáltan be fog jönni neki. És érteni fogja a célzást. Ugyanis a legtöbb pasi odáig van az enyhén perverz műfajokért.

szex megbilincselve

3. Imádják, ha megmasszírozzák őket

Persze fontos, hogy egy masszázst legyen mihez kötni. Különben úgy tesznek majd, mint ha semmi kedvük nem lenne az egészhez. Elő, de akár utójátékként, két menet közötti pihenőnek is tökéletes ötlet lehet bevetni egy különleges, érzéki masszázst.

Nyugodtan hagyatkozhatsz a hagyományos típusokra. De ha bátrabb vagy, vess be inkább egy erotikus lingam, vagy ESZO masszázst, melyekkel garantáltan lenyűgözöd majd a partnered.

4. Légy olyan hangos, amennyire csak bírsz

A férfiak egyik legmélyebb vágya, hogy a nők kifejezetten zajosak legyen mellettük az ágyban. Nem véletlenül működik ez a technika óriási hatékonysággal, az orgazmus színlelésének esetén. Ha képes vagy ezt megfűszerezni még egy kis piszkos beszéddel is, akkor alaposan sikerül majd elcsavarnod a párod fejét.

Tehát csajok, nincs más dolgotok, mint mindent beleadni: nyögni, sikítani, és zihálni, amennyire csak kifér a csövön – persze ésszerű keretek között, illetve ha nincs más a házban rajtatok kívül.

Cserébe, ezt kifejezetten élvezni fogják a pasik, és egy lenyűgöző élményt szerezhettek nekik. Ahogy magatoknak is, hiszen ez a trükk szintén beindítja majd a férfiak fantáziáját, mely révén egy sokkal intenzívebb szexben lehet részetek.

5. Végezetül: mond el neki, hogy mit akarsz

A férfiak azt szeretnék a leginkább, ha a nők elmondanák nekik, hogy mire vágynak igazán az együttlét alatt. Ezzel leesne vállukról a teher, nem tornyosulnának előttük megmászhatatlan falak, és nem lenne görcsös teljesítési kényszerük. Ez a lépés minden bizonnyal pozitívan nyomná rá a bélyegét a szexuális életünkre.

Tehát mit szeretnének a férfiak az ágyban? Azt, hogy őszinték legyünk hozzájuk.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Kondom=100% biztonság? 11 tény, amit nem tudtál a gumikról!

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat. De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás